Diensten

Graphic Design / Branding

Een nieuw logo nodig voor je bedrijf? Goed idee! Samen bespreken we wat je met jouw bedrijf uit wil stralen. Op deze manier komen we samen tot een goed beeld en kan ik hierbij een tof logo voor je designen!

Ook als je niet meer tevreden bent met de huidige huisstijl kan je bij mij terecht. Ik geef je bedrijf een makeover! Denk hierbij aan kleuren, logo, lettertype. Eigenlijk krijgt de uitstraling van je bedrijf een grote boost!

Naast alle online designs, maak ik ook print designs. Denk hierbij aan uitnodigingen, flyers en posters maar ook visitekaartjes. Offline design is minstens zo belangrijk als online design. Een tastbaar design geeft vaak een professioneel gevoel.

design
webdesign

Web Design

Een website is een online visitekaartje. Misschien heb je al een website, maar ben je toe aan wat nieuws. Of ben je een starter en heb je nog geen website. In beide gevallen maak ik voor jou het online visitekaartje van je bedrijf!

Verkoop jij de leukste meubels, sieraden of kantoorartikelen? Dan maak ik voor jou een representatieve website! Alles kan! Een goed werkende webshop zorgt voor meer verkopen, dat is wat je wil toch? Waar wacht je nog op? 😉

Social Media

Social media kan vaak een obstakel zijn. Je weet niet wat en wanneer je iets moet plaatsen. Deze taak uit handen geven kan vaak een grote opluchting zijn! Dat doe ik graag voor je.

Om meer bereik te creëren op social media is advertising de oplossing. Een groter bereik zorgt voor meer klanten. Ook deze taak uit handen geven scheelt weer werk, zodat jij je kan richten op belangrijkere zaken!

social media